Kávégép
Kávégép

Fontos, hogy igazán finom legyen a kávé, ezért lehetőleg egy olyan gépet kell kiválasztani az elkészítéséhez, amelyik magas tudással rendelkezik. A svájci minőséget képviselő Jura kávégép semmilyen szempontból nem okoz majd csalódást a tulajdonosainak, hiszen számos specialitást képes elkészíteni. Használható otthon és az irodákban is, a nagy teljesítményének köszönhetően.

 

Az állítható magasságú kávékifolyó is gondoskodik arról, hogy mindig a megfelelő helyre jusson az ital. A kávégép igen egyszerűen használható, hiszen csak néhány gomb található rajta. A grafikus kijelzőjéről könnyen leolvashatók az adatok.

A letisztult, szép vonalvezetésű dizájn révén szinte bárhol jól mutat a Jura kávégép. Az automata tisztítórendszerek gondoskodnak arról, hogy a berendezés minél tovább üzemképes legyen. A különböző pörkölésű kávék elkészítése érdekében állítható az őrlési finomság.

 

A kiváló ár-érték arány is a megrendelés mellett szól. A honlapon használt és új típusok közül is lehet válogatni, tehát megéri ide ellátogatni, ha magas nyomású kávégép vásárlására lenne szükség.