Gyermekeink biztonságára nemcsak az első életévekben kell fokozottan odafigyelni. Az autós gyerekülés 0-36 kg változatban ideális a biztonságos autós kiruccanásokhoz, újszülött kortól egészen 12 évig. Nagyon gazdaságos, hiszen nem kell pár évente új ülést venni.

Ha pedig így tudunk spórolni, akkor áldozzunk többet a minőségre! Mivel ez a kellék akár egy évtizeden keresztül maradéktalanul kiszolgálja a használóját, vegyünk figyelembe minden szempontot a megvásárlásánál! Az autós gyerekülés 0-36 kg méretben elsősorban a biztonsági elvárásoknak kell megfeleljen. Olyan aspektusokat vegyünk figyelembe, mint a nemzetközi törésteszteken elért eredmények, az anyag, a forma. Ha ezek megfelelőek, akkor rátérhetünk a kényelmi szempontokra, amelyek szintén nem elhanyagolandóak, főleg a hosszabb utazások esetében.

A gyermeknek kényelmesen kell ülnie a székben, ezért jó, ha az adott termék ergonomikus és az anyaga bőrbarát. Ilyen autós gyerekülés 0-36 kg kivitelben nagy választékban megtalálható a fullbaby.hu webáruházban.