Arra a kérdésre, hogy az áramfelhasználással miként takarékoskodhatunk, a legtöbben talán azt a választ adnák, hogy elég odafigyelni a szokásainkra. Ez részben így is van, azonban rengeteg segítséget kínálhat számunkra egy intelligens és profi módon megvalósított fogyasztásmérő is. Ez az innovatív eszköz temérdek előnyt hordoz magában és hozzájárul a tudatosan kialakított, modern otthon megteremtéséhez.

A Fibaro jóvoltából több eltérő kivitelben élvezhetjük a fogyasztásmérő előnyeit. A színváltó LED csík letisztult, mégis izgalmas dizájt teremt, közben az okostelefonunkra letöltött alkalmazás közvetíti a legfontosabb információkat.

Ez a remek eszköz programozható módon könnyíti meg a mindennapjainkat, mi pedig teljes nyugalomban élvezhetjük a pozitív hatásait. Távolról vezérelhető termékről van szó, így bárhol is legyünk éppen, a fogyasztásmérő vezérlését bármikor könnyedén befolyásolhatjuk. Ezzel megteremthetjük az otthonunkban a kényelem, a luxus és a biztonság leghatékonyabb kombinációját.