Kábel tévé
Kábel tévé

A televíziózás már a mindennapi élet szerves részét képezi, és annak ellenére, hogy az internet megjelenésével sokan a tévézés halálát jósolták, idővel bebizonyosodott, hogy nincs és talán nem is lesz igazuk. A kábel tévé szolgáltatások a mai napig állják a sarat az internettel szemben, sőt, a technológia fejlődésével egyre jobb minőséget garantálnak az ügyfelek számára.

Így van ezzel a különböző fejlesztésekkel naprakészen lépést tartó Invitel Távközlési Zrt. is, hiszen az általa kínált kábel tévé szolgáltatás nemcsak az analóg és a műholdas sugárzás lehetőségét kínálja Önnek, hanem otthonosan mozog a fejlettebb IPTV (Internet Protocol Television) speciális digitális televíziós szabvány területén, illetve az Ultra-HD (UHD vagy 4K) minőségű képek sugárzásában is.

Amennyiben tehát Ön is a minőségi, színvonalas televíziózás híve, akkor mindenképp javallott az Invitel kábel tévé szolgáltatását választania, hiszen itt nemcsak a megbízható kép- és hangminőség garantált, hanem a tagadhatatlanul előnyös havidíj keretösszege is.