csillárok nappaliba
Csillárok nappaliba

Otthonunk hangulatának kialakításakor van néhány tényező, amit befolyásolhatunk és amelyek hatását mi is érezni fogjuk. Itt jön képbe minden olyan termék, ami fényt ad. Jó, ha találunk olyan boltot, ahol csillárok nappaliba minden mennyiségben találhatóak. Ugyanis a fény nem csupán nélkülözhetetlen az élethez, de ahhoz, hogy jó hangulatunk legyen, mindenképpen szükséges.

Fontos, hogy megfelelő erősségű, színű, mennyiségű fény érjen bennünket az otthonunkban. A lámpák és egyéb fényt kibocsájtó termékek elhelyezése számottevő hatással lesz a hangulatunkra. Ebből pedig adódik a következtetés, hogy alaposan át kell gondolnunk a lehetőségeket. Természetesen a fényeken kívül is vannak dolgok, amelyek fontosak.

Például a használt színek, legyen az festék, vagy a szövetek, például függönyök, esetleg székek, ülőalkalmatosságok színe. Tudat alatt a formák szintén hatni fognak ránk. A csillárok nappaliba való kiválasztása kulcskérdés, tehát ne vegye senki félvállról, mert feltehetően nem akarjuk havonta, évente lecserélni az összest!