Amikor fém alkatrészekkel dolgozunk, akkor mindig számolni kell annak a lehetőségével, hogy az azok között fellépő interakció keretében komoly hőhatások keletkeznek, amelyek táguláshoz, kopáshoz vezetnek. Amennyiben szeretnénk minél jobban kímélni a rendszereket, akkor bizony a csapágyzsír bőséggel legyen felhasználva!

Ennek a komponensnek az előnyei főként olyankor kerülnek előtérbe, amikor a hagyományos olajok nem tudnak elegendő kenést nyújtani. A csapágyzsír egy sokkal szilárdabb összetevő, ami megmarad a helyén anélkül, hogy elfolyna. Természetesen többféle kivitel között lehet válogatni. A hungarolube.hu weboldalon bőséges kínálat és kisebb-nagyobb kiszerelésben juthatunk hozzá a termékekhez.

Amennyiben szénamennyiségre lenne szükségünk, akkor ez semmilyen akadályba sem ütközik. A csapágyzsír jóvoltából számos előnyre tudunk szert tenni, amilyen többek között az összetevők védelme a nedvesség jelenlétében. Az ideális kenés révén pedig megelőzhető az alkatrészek gyors elhasználódása, valamint jelentősen fokozható a teljesítmény.