A BioCo cég teljes egészében magyar befektetésként működik és haza munkaerő segítségével végzi a termelést. Jelenleg a BioCo vitamin és ásványi anyag készítményei megállják a helyüket mind minőség, mint az árak tekintetében. Köszönhető ez a folyamatos fejlesztéseknek és a piaci jelenlétnek.

A mai világban nagyon sok szinten óriási a konkurencia és köszönhetően az internetes kereskedelemnek, a rendelési lehetőségek jelentősen kibővültek. Így manapság már az országhatárok nem jelentenek akadályt a beszerzésben. Ez vonatkozik a táplálékkiegészítők piacára is, ami miatt a gyártók nem engedhetik meg maguknak, hogy ne tartsák a lépést a világgal. A BioCo vitamin kínálat jelenleg több mint száz fajta terméket kínál.

Ezért minden, ami az egészséghez fontos, megtalálható a cég kínálatában. Egyre elterjedtebb az a nézet, hogy az intenzív mezőgazdasági termelés miatt, a szervezetben hiányállapotok léphetnek fel és ez egyszerűen orvosolható vitaminok, ásványok bevitelével. A BioCo vitamin készítményei kiválóan alkalmasak erre.