Kellemes illataromák
Kellemes illataromák

Egyszerűen felszerelhető és könnyen kezelhető rendszert keres, ami remek választás lehet a lakás aromatizálására? Az elektromos illatosító talán a legnagyszerűbb alternatíva, ami nem igényel méregdrága befektetéseket és mégis teszi a dolgát.

A programozható szerkezet működése és intenzitása könnyen beállítható a csomagban mellékelt távirányító segítségével. A falra is szerelhető szerkezet gélkapszulával működik, ami beszerezhető bármelyik szaküzletből.

Az alacsony áramfogyasztása lehetővé teszi, hogy 2 darab újratölthető elem segítségével, akár 60 napon át is üzemképes maradjon. Az elektromos illatosító a kisebb és a nagyobb helyiségeket képes ugyanúgy lefedni.

A Special Scent termékfelhozatalában elérhető árucikkek egész kicsi helyekre is beszerelhetőek, a kiváló kialakításának jóvoltából. A csomag tartalmazza a felszereléséhez szükséges alkatrészeket, ami könnyen lebonyolítható, nem igényel semmilyen szaktudást. Az elektromos illatosító rendelését követően, csak pár napot szükséges várni a küldemény kiszállítására.