Viasat3 műsor

A napjaink legnagyobb részét kimerítő munkával töltjük, így hazatérve nem is vágyunk másra, csak egy kis könnyed kikapcsolódásra. Az informatív jellegű dokumentumfilmek mellett, bizony néha „lazább” programokat is megnézünk. A Viasat3 műsor és saját készítésű sorozatok terén pedig a lehetőség végtelen tárházát kínálja ebben a tekintetben a nézőknek.

Ha Ön is kíváncsi, hogyan élnek a magyarországi luxusfeleségek, bizony itt a helye hétről-hétre, hiszen a Viasat3 műsor repertoárjában ott szerepel a híres-hírhedt, polgárpukkasztó, ám mégis hatalmas népszerűségnek örvendő program, a Feleségek luxuskivitelben. Szeretné egy-egy órára megtapasztalni, milyen az élete azon embereknek, akiket nem korlátoznak az anyagi javak? Szívesen elkísérné a szereplőket egy méregdrága párizsi bevásárlásra?

Semmi akadálya! A Viasat3 műsor lehetővé teszi, hogy bepillanthassunk a felső tízezer életébe a TV készülék előtt kényelmesen helyet foglalva. A programokat könnyedén nyomon követheti a praktikus TV magazin online felületének a segítségével.