UV gél lakk
UV gél lakk

Biztosan Ön sem szereti, ha már pár nap elteltével lepattogzik a körömlakk. Szerencsére van megoldás a problémájára, hiszen az UV gél lakk nagyon tartós. A terméket két vagy három rétegben kell felvinni a kívánt felületre, mert így lesznek igazán szépek a színek.

 

A festés után lámpával kell megszárítani a körmöket, mert így biztosan jól sikerül az alkotás. Az UV gél lakk képes pár perc alatt megszáradni, ezért nagy valószínűséggel nem lesznek vele problémái.

A lemosás oldószeres áztatással történik, ami nem fogja megsérteni a köröm felületét. A színpaletta a gellakk.com oldalon tekinthető meg, ezért itt kell körülnéznie, ha vásárolni szeretne. A honlapon kaphatóak UV gél lakkhoz való kellékek is, amelyek rengeteget tudnak segíteni a manikűrözés során.

 

Természetesen a webáruházból minden megrendelhető, de a gyönyörű körömékszerek mellett sem szabad szó nélkül elmenni, hiszen az alkotások sokkal szebbek lesznek egy kis díszítéssel. Az apró matricákat, strasszokat, csillámokat az UV gél lakk felvitele után lehet felragasztani a körömre.