Az egészséges élet egyik alappillére a rendszeres és stabil szexuális kapcsolat fenntartása. Egy párkapcsolatban ez a legtöbb esetben nem jelent problémát, bár az idő múlásával a vágykeltő készítmények alkalmazása használatba vehető, az izgalom fokozása érdekében. A vágykeltésnek számos módja van. Sokan általában azt az örökérvényű szabályt felejtik el, hogy valakinek a legerotikusabb szerve az nem más, mint az agya.

A fantázia alkalmazása kimondottan vágykeltő tud lenni. Vannak olyan helyzetek, előkészületek, ruhadarabok, szerepjátékok, amelyek sikerrel alkalmazhatóak, hogy kibillentsük magunkat a megszokásokból. Az újdonság varázsa mindig feltüzeli a kedélyeket, ezért megéri ezzel a lehetőséggel élni.

Továbbá van egy olyan szegmens még, ahol szintén nyitott szemmel kell járni. A különféle ételek fogyasztása igazán vágykeltő tud lenni. Sokféle fűszer ismert, aminek ilyen jellegű hatást tulajdonítanak, ilyen például a ginzeng, gyömbér, amelyekről köztudott a vágyfokozó hatás. Próbáljunk ki több mindent, amíg rátalálunk a boldogság forrására!