Dr. Bérczy Judit
Dr. Bérczy Judit

Amennyiben valamilyen egészségügyi panasza van, akkor minél hamarabb érdemes szakértő orvoshoz fordulni. A pajzsmiriggyel kapcsolatban mindig számíthat dr. Bérczy Judit hasznos tanácsaira, akinek az orvoslása holisztikus szemléletű. Több évnyi tapasztalattal rendelkezik, ezért nyugodt lehet a kezelés felől. Sőt, ajánlott ellátogatni a pajzsmirigydoktor.hu honlapra, ahol részletesebben is olvashat dr. Bérczy Juditról, valamint a módszereiről. Megtudhatja, hogy milyen élethelyzetekben alakulnak ki a tünetek, amelyekkel az endokrinológushoz kell fordulni. Azt meg kell hagyni, hogy a pajzsmirigy roppantul érzékeny szerv és még véletlenül sem szabad félvállról venni a tüneteket.

A lehető legkomolyabban kell hozzáállni, hiszen nagyban megnehezítheti az életét, amennyiben nem fordít rá figyelmet. Az említett honlapon még a dr. Bérczy Judit által megírt cikkeket is elolvashatja. Ezáltal hasznos tanácsok birtokába juthat, de természetesen mindenképpen javasolt a konzultáció. Ezt követően pedig képes lesz a megfelelő kezelést felírni a szakorvos, így az rögtön megkezdődhet. Az adott szerv alulműködésének a megnevezése az ismert Hashimoto kór, ami szerencsére kezelhető. Csupán oda kell figyelni az étkezésre, a megfelelő vitaminok és nyomelemek bevitelére, valamint a stressznek a kerülésére. Hiába próbálkozik bármennyire is egészségesen táplálkozni, ha folyamatos szorongásnak van kitéve. A Hashimoto kórnak elég kellemetlen tünetei vannak, amelyeket mindenki szívesen elkerülne, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy sokan választják a kezeléseket.

Ez leginkább a nőknél jelenik meg, főleg azoknál, akik a változókorba léptek. Az állandó fáradékonyságot, a lassú pulzust, a hajhullást, de még a depressziót is ide sorolják. Ezért, ha a Hashimoto kórra gyanakszik, feltétlenül keresse fel a szakembert! Látogasson el a pajzsmirigydoktor.hu honlapra, ahol megfelelő ellátásban részesülhet. A doktornő a leleteket precízen kielemzi, majd személyre szabott kezelést fog kialakítani, amivel megkezdődhet a betegségnek a visszaszorítása.