A nyaralás szó hallatán vérmérséklettől és egyéni beállítottságtól függően mindenki lelki szemei előtt más-más ideális kép jelenik meg. Vannak, akik a zord hegyek meghódítását tűzik ki célként maguk elé, megint mások a tengerparti nyaralás élményében kívánnak feloldódni a régóta várt vakáció keretén belül.

Az igazat megvallva, úgy tűnik, az utóbbi csoport képviselői vannak többen. A nyaralás legyen minden igényt kielégítő, pihentető, mentes mindenféle kihívástól vagy fizikai erőfeszítéstől. Akár ez is lehetne a tengerparti nyaralás rajongóinak a mottója.

Abban az esetben, ha az ég végtelen kékjét meghódítani kívánó pálmafák, a titokzatos tenger, a fehérhomokos szelíd part és a finom koktélok elkötelezett hívének vallja magát, ráadásul mindezt luxuskörülmények között kívánja megélni, a Morea profi gárdája áll a rendelkezésére. Az utaztatás mestereinek is emlegetett csapat által kínált tengerparti nyaralás maga a gyönyör és a maga felsőkategóriás körülményeivel olyan élményt nyújt, amit garantáltan nem feledünk az életünk során.