Serdült Orsi megtalálta a helyét, rendelkezik közvetlen, személyes tapasztalattal a szépségversenyekről. Pontosan tudja, mit érezhet egy lány, amikor bekerül ebbe a körforgásba, s hogyan kell fogadnia az esetleges győzelmet is.

Profi módon akarják a jövőben a szépségversenyeken induló hölgyeket felkészíteni a megmérettetésre. Itt az ideje összefogni a jelentkezőket, s egy olyan kurzust megszervezni, ahol megszerezheti a kellő tapasztalatokat az idei szépségkirálynő választásra benevezők.
A Miss World Hungary és Tóth Tamás obezitológus összefogott az ügyben. Nem lehet csak úgy amatőr módon nekifutni ennek a fontos eseménynek. A lányoknak sok alapvető tudnivalót el kell sajátítani a siker érdekében. Alapvető jelentőségű a jó mozgás, interjút adni megfelelően, beszélni nagy közönség előtt, s természetesen a külsőségek minél előnyösebb „tálalása”…

Egy évvel ezelőtt is sokan túlzott önbizalommal indultak, viselkedtek, nem volt mögötte alapvető tudás sem. Az ilyen jelentkezők feleslegesnek tartják a tanulást, azt hiszik, hogy megfelelő alapokkal rendelkeznek egy ilyen versenyen való részvételhez. Ezzel veszélyeztetik a szépségkirálynő választás színvonalát, s külső megítélését. Serdült Orsi itt megtalálta a helyét, hiszen ő átélte az egészet, rendelkezi közvetlen, személyes tapasztalattal a szépségversenyekről. Pontosan tudja, mit érezhet egy lány, amikor bekerül ebbe a körforgásba, s hogyan kell fogadnia az esetleges győzelmet is.

S a legfontosabb, tudni kell a királynős évből minden fontosat kihozni profi módon! Érvényesülni kell, hasznosítani szükséges a lehetőséget, mert nincs több. A kurzus egyik oktatója Hajas Laci lesz, ő gondoskodik arról, hogy a jelöltek frizurája minél előnyösebb legyen, Serdült Orsinak az a véleménye, hogy a tökéletes külső a legfontosabb, de ez nem jelenti azt, hogy a belső értékekre ne kéne nagyon nagy hangsúlyt fektetni, mert egy igazi szépségkirálynő, mindenhol legyen Királynő, így nagybetűvel.

nice.hu