Serdült Orsi titkos videót készített a Miss World hátterében zajló eseményekről, felkészülésekről. Hat hét sűrű programját nagyon nehezen tudta összefoglalni. Serdült Orsi ügyesen bánik a kamerával, így nagyon sok mindent sikerült rögzítenie.
Kiemelkedő esemény volt a brit fővárosban megtartott találkozó is, ahol a verseny tagjai találkoztak egymással. Itt az idegenvezetők között egy magyar lány is volt, aki sok érdekes történettel lepte meg Orsit. Majd a szépségek meg sem álltak Abu Dhabi-ig, ahol luxus körülmények között töltöttek el egy pár napot. Furcsa volt, hogy a helyi szokások szerint fejkendőben kellett lenni, de ez nem zavarta Srdült Orsit egy kicsit sem. A lányok itt összefutottak a tavalyi Miss World orosz nyertesével, aki elmesélt ugyancsak zsúfoltra sikeredett elmúlt egy évét. Megjelent a 2007-es világszépe is, akit a szépség fogalmáról faggattak. Serdült Orsi különböző vicces dolgokat is lefilmezett, mint amikor finn és olasz társai magyarul olvastak vagy épp amikor az erkélyére tévedt egy kis majom. Serdült Orsi szobatársa egy német lány volt, akivel nagyon jól megértette magát, természetesen ezt a videofelvételeken is megörökítette.
A lányok négy csoportra osztva ismerkedtek meg Dél-Afrika csodálatos világával. Egyik érdekessége volt az is, hogy a négy csoport egy-egy kihalóban lévő állat nevét viselte. Így Serdült Orsi csapata az afrikai király pingvineket támogatták, a világbéke mellett. Serdült Orsi nagy meglepetésére közelről is megismerkedett egy párduccal. Serdült Orsi elmondása szerint saját kis csapata nagyon összetartó, jól megértik egymást és hogy a csapatok között nagy volt a zárkózódás. Számos színes programon vettek részt, például a golf, ahol Serdült Orsi különdíjban részesült, valamint a Miss Sport választáson egyéniben és csoportban is dobogós helyen végzett.
Serdült Orsi elmondása szerint a magyar Miss World versenyre való felkészülés sokkal nehezebb volt, mint ez a hat hét. Itt csupán 3 napot foglalkoztak a próbákkal.
Eljött a várva várt nagy nap. A lányokra lovas rendőrök vigyáztak. Serdült Orsi meglepetésére (a verseny előtt két nappal volt a születésnapja) a közönség soraiban megjelent a legjobb barátnője, Dobó Ági is.

A teljes videót megnézheti az RTL Klub oldalán