Különleges klíma
Különleges klíma

Praktikus és hatékony, viszont a belső rendszer kialakítása alapos tervezést igényel, hogyha élvezni szeretnénk a tökéletes végeredményt. A multi klíma akció során kedvező áron juthatunk hozzá ezekhez a nagyszerű berendezésekhez, amelyek csupán egyetlen külső motorral rendelkeznek.

Ez a nagyteljesítményű kültéri egység képes több beltéri egységet működtetni. Ezért nem kell minden helyiséghez egyenként kültéri egységeket is beszerelni.

Általában a légkondicionálók ezen változata magasabb árfekvéssel rendelkezik, éppen ezért érdemes nyomon követni a multi klíma akció alakulását. Szakszerű beszereléssel együtt igényelhető, ezáltal sokkal hamarabb beüzemelhető, így nem kell még pluszban napokig várni egy szerelőcsapat kiérkezéséig.

A multi klíma akció magába foglalja a különleges Rcool modelleket, amelyek egytől-egyig energiatakarékos kialakítással rendelkeznek. A beltéri egységek egymástól függetlenül, külön-külön is működtethetőek. A multi klíma akcióba beletartoznak az oldalfali, mennyezeti, légcsatornás, kazettás, illetve padlón álló modellek.