Körömlakkok, zselék
Körömlakkok, zselék

Ha valaki csak egyszer is készíttetett magának műkörmöket, az tudja, hogy sem a zselé, sem pedig a porcelán nem szárad meg levegőn. Mondani sem kell, hogy az UV lámpa gél lakkhoz az egyik legfontosabb eszköze a körömépítésnek, nélküle nem is érdemes belevágni a folyamatba. Az újfajta műkörmöket olyan anyagból építik, amelyek sokkal sűrűbbek, nyúlósabbak, mint a hagyományos körömlakk.

Legyen szó zseléről, gél lakkról vagy a ritkábban alkalmazott porcelánról, kell egy lámpa, ami a felhasznált anyagot percek alatt megszárítja.

Az UV lámpa gél lakkhoz tökéletes, hiszen tartós, praktikus és meglehetősen gyors a hatóideje. A teljesítményt illetően, mindenki válasszon az igényeihez mért típust!

Egy kis otthoni körmözgetéshez tökéletesen megfelel az olyan fajta, amelyik 9 wattos UV csövet tartalmaz. A professzionális használatra mindenképpen kifizetődő az erősebb, 24, 36, 48, sőt 72 wattos UV lámpa gél lakkhoz. Bármelyiket is keresse, a gellakk.com webáruházban mindegyik megtalálható. Nálunk szenzoros fajta is van!