Ha korszerűen szeretné rendszerezni a raktárt vagy az irattárat, segítünk Önnek megtalálni a tökéletes berendezési eszközt! Weboldalunk a kiváló minőségű Salgó polc árusításával foglalkozik, hogy az ügyfeleink ne csak személyesen tudják megvásárolni a kiválasztott terméket, hanem egyszerűen az otthonukból rendelhessék meg azt.

Nagyobb mennyiség megrendelése esetén egyedi árajánlatot is kérhet az oldalunkon. Termékeink rendkívül erős fémszerkezetből készülnek, ezért a tartósságuk hosszú időn keresztül garantált.

A gyors és egyszerű összeszerelhetőségének köszönhetően, máris rendszert alkothat a kívánt helyiségben. A Salgó polc csavaros és csavarmentes változatban is kapható, ami a teherbírás mértékétől függően választható ki.

Termékeink használata már sok cég munkáját szolgálják, így Önnek is remek választás, ha a műhelyében kíván átláthatóbb körülményt teremteni, de kisebb irodákban is segítséget nyújt az iratok rendszerezésében. Webshopunkban kedvező áron juthat a remek minőségű Salgó polc bármelyik modelljéhez, ami hosszú éveken át hatékonyan segítheti a helytakarékosságban.