elektromos kutyanyakörv
Elektromos kutyanyakörv

Ön is szeretné megkönnyíteni a kutyája nevelését? Az elektromos kutyanyakörv révén, a nevelés folyamata sokkal gyorsabb és hatékonyabb. Minden gyakorlat és trükk elsajátítását megkönnyíti ez az elektromos impulzusokkal működő szerkezet.

Mind a vevőegység, ami az eben van, mind az adóegység megtalálható akkumulátoros illetve elemes változatban a termékpalettán, ez pedig a használatot nagymértékben könnyíti. Amennyiben sétáltatáskor hajlamos elfutni, nem figyel a vezényszavakra, a nagy hatótávolságú készülékek lehetnek előnyösebbek.

Továbbá, a teljesen vízálló elektromos kutyanyakörv szintén fellelhető, amelyek esőben is jól működnek. A kedvenc igényei szerint válogathat a weboldalon található szűrők segítségével, ezáltal személyre szabott terméklistából van mód válogatni, figyelembe véve a szőrzetét és a súlyát. Ez az elektromos impulzusok erőssége miatt lényeges, hiszen nem mindegy, hogy mekkora erő éri az állatot, ráadásul mindegyik másképpen reagál az elektromos kutyanyakörv használatakor.