A forró nyári napok enyhítésére sokan döntöttek úgy az elmúlt években, hogy kihasználva a rendelkezésükre álló teret, építenek az otthonukban egy saját kis kerti strandot. A tehetősebbek vagy akik végleges megoldásban gondolkodnak, betonoztatják a helyet és azt medencefesték segítségével kezelhetik.

Ez az anyag kiváló egyedi bevonatot képez, ami küllemében is magával ragadó, de az ellenállóság terén is párját ritkítja. Amellett, hogy betömíti a pórusokat jól bírja a természet erőhatásait is. A különféle vegyi anyagokkal szemben, amilyenek a híg savak és lúgoldatok, tisztítószerek teljesen inert módon viselkedik. A medencefesték kimondottan rugalmas, mintha gumiból lenne.

Higiénikus és könnyen tisztán tartható, valamint semmilyen utólagos oldószer kipárolgással sem kell számolnunk, aminek apropóján bátran alkalmazható állattartó helyeken, növénytermesztéssel foglalkozó közegekben. A medencefesték előnyeit bátran fordítsuk a hasznunkra minél előbb! Fürdőszobákban zuhanyzók mázolására, bizonyos tartályok lekenésére, szökőkutak díszítésére is remek megoldás.

Be Sociable, Share!