Steelseries egér

A Steelseries évek óta azon fáradozik, hogy a legkiválóbb gamer egereket gyártsa és forgalmazza, ezáltal olyan kütyüket biztosítva a videojátékok kedvelőinek, amelyekben csalódni nem lehet.

A Steelseries egér népszerűségét tovább növelte, hogy a szakértőkből álló csapat a Diablo 3 játék piacra kerülése előtt már elkezdte az XAI lézeres egér tervezését, ami tökéletes társa lesz mindenkinek, aki nem bír ellenállni a játék kínálta kalandoknak és önfeledt perceknek. Ez a kellék amellett, hogy magán viseli a játék legfontosabb szereplőit, tehát ilyen skint kapott, még remekül, akadozás nélkül, hibamentesen működik. Ez a Steelseries egér a Diablóhoz méltó társat jelenti.

Aki nagy rajongónak tartja magát, semmiképp sem hagyhatja ki ezt a ketyerét, sőt, azok sem bánják meg a vásárlást, akik csak egy remek egeret szeretnének beszerezni. Kétség sem fér hozzá, hogy a játékélmény ezzel a tartozékkal igencsak megugrik. Aki a tökéletességre vágyik, az a Steelseries egér mellé beszerezheti a headset-et és a billentyűzetet is.