Borcsomag

A változatos ízeket kedveli? Szereti kipróbálni az új dolgokat és még a borok megszállottjának tartják a barátai? Akkor nálunk van a helye! Számos borcsomag fellelhető a weboldalunkon, amelyeket kimondottan a változatosságot kedvelő személyeknek alakítottunk ki.

Így annak sem lesz nehéz dolga, aki nem tudja eldönteni, hogy milyen bor mellett döntsön, mert itt egy borcsomag több fajtát is tartalmaz. Ne ijedjenek meg azok, akik semmit sem tudnak a borokról, hiszen a részletes leírásnak köszönhetően, olvasás közben, szinte még az ízét is érezni fogja a szájában.

A legjobb az egészben, hogy a borcsomag megrendelése és kipróbálása után, már külön-külön is rendelhet az italokból, abból, ami leginkább megtetszett.

Minden ládának külön neve van, amelyek a bennük rejlő italokról nagyon keveset árulnak el, éppen ezért érdemes rájuk kattintani, így a tartalmukról is többet megtudhat. A borcsomag ajánlatunkban még az is jó, hogy a szállítás teljesen ingyen történik! További információért kattintson vagy keressen telefonon minket!