Asus Zenfone

Már évek óta jelennek meg a jobbnál-jobb modelljei ennek a kiváló gyártónak, amelyik már számtalanszor bizonyított a számítástechnika területén, a kiváló termékeivel és alkatrészeivel.

Amikor kezdtek elterjedni az okostelefonok, akkor úgy döntöttek, hogy ők is belevágnak, ám az Asus telefon ár alacsony kell maradjon ahhoz, hogy be tudjanak törni a piacra. Olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani, de az Asus rendesen rácáfolt erre a mondásra.

Sokan megpróbálkoztak már az okostelefonok gyártásával, azonban hamar el is tűntek a süllyesztőben, azonban az Asus telefon ár kedvező szintjével magához édesgette az érdeklődőket, akik kíváncsiak voltak a Zenfone szériára, ami számos típust foglal magába.

A tervezők nem aprózták el a dolgokat, mivel minden típust megpróbáltak valamilyen irányzatnak megfelelően kiélezni. Hol a kamerán csavartak egy izgalmasat, máshol a szoftveres támogatottsággal igyekeztek a felhasználókat levenni a lábukról. Az Asus telefon ár az új modellek esetén is kedvező, ezért nagy rájuk a kereslet.