A termék minden tekintetben megfelel az elvárásoknak. A Philips kávégép méltó a hírnevéhez. Az előnyei közé sorolható, hogy egy gombnyomásra készíti el a kívánt italt. Minden főzési folyamat előtt megőrli a kellő mennyiségű kávét. A választott italtól függően, a megfelelő nyomással préseli át a forró vizet az őrleményen.

Természetesen a gyártó különböző modelleket kínál, amelyek közös jellemzője az egyszerű kezelhetőség és a strapabíróság. A felhasználók egyik nagy kedvence a LatteGo, ami számos színösszeállításban kerül forgalomba.

A Philips kávégép ikonos érintő kijelzője könnyen értelmezhető. A készülék egyéni beállítási lehetőségeket kínál, ami azt jelenti, hogy személyre szabhatja, sőt, el is mentheti a kedvenc italainak előállítási módját. Az extra adag funkció által erőteljesebbé teheti az italok ízét.

Az őrlési finomság szintén állítható. Az Aroma Extract rendszer gondoskodik az optimális hőmérsékletről és a krémességről. A Philips kávégép a konyha ékessége lesz, amit mindennap örömmel fognak használni a családtagok.