A műanyag nyílászárók Debrecenben is divatosak
A műanyag nyílászárók Debrecenben is divatosak

A műanyag ablakok és ajtók egyre népszerűbbek az új lakást építők körében. A termékek sikerének titka elsősorban a kiváló minőségükkel és remek tulajdonságaikkal magyarázható. A műanyag nyílászárók Debrecen területén is egyre gyakrabban tűnnek fel.

Nemcsak az újépítésű házaknál találkozhatunk ilyenekkel, hanem a lakásfelújítások során is ezeket a termékeket részesítik előnybe. A legismertebb és legkedveltebb tulajdonságuk a nagyszerű szigetelő képességük.

A hang és a hőszigetelés terén is kiváló teljesítményt nyújtanak, ezért a forgalmas utak, gyárépületek és iskolák környékén is szívesen alkalmazzák. Így a lakók nyugodtan pihenhetnek, mert nem zavarja őket az utca zaja. Télen a fűtésszámla is jóval kevesebb lesz, pár éven belül pedig megtérül a szerkezetek ára.

Kevésbé hangoztatott, de ugyanolyan fontos tulajdonsága a műanyag nyílászáróknak a tartóssága is. Hosszú évtizedekig működőképesek maradnak a műanyag nyílászárók Debrecen lakásaiban is úgy, hogy közben semmilyen felületkezelést nem igényelnek.