A nyár sokkal több ember kedvence, mint a hűvösebb tavasz, ősz vagy tél. A meleg kiváló feltételeket teremt a fürdőzésre, illetve a kerti pihenésre, de ez utóbbihoz szükség van egy árnyékos helyre. A Profibarkács szerint egy modern, alumínium szerkezetű pergolát 2 ember könnyen össze tud rakni egy napon belül.

Ha nincsen óriási lombkoronával rendelkező fa az udvarában, akkor azt tanácsoljuk, hogy szerezzen be egy ilyen remek bárhol felállítható filagóriát. Aki amúgyis kedvel kint lenni a szabadban annak aranyat ér, hogy nem kell beszaladni a házba, ha elered egy váratlan és gyors nyári zápor. A cégek ma már számtalan színben, formában és méretben gyártják ezeket a produktumokat, tehát a tökéletes darabot megtalálni nem lesz nehéz.

Mivel minden otthon udvara más-más jellemzőkkel bír, ezért vásárlás előtt a tulajdonos azt kell meghatározza, hogy hova szeretné elhelyezni a pergolát. A leghíresebb márkák termékeivel találkozhat minden érdeklődő a profibarkacs.hu weboldalon, ilyen például a Hecht vagy a Palram Sierra is. Talán így a weboldalon látva a pavilonokat furcsa érzés veheti hatalmába Önt, ugyanakkor ne aggódjon emiatt, inkább vegye jobban szemügyre a bemutatóképeket és engedje szabadjára fantáziáját. Ezek az szaletlik nemcsak kiválóan árnyékolnak, hanem ahogyan korábban is szó volt róla védenek az eső ellen, plusz növelik az ingatlan értékét.

A felsorolt előnyökön kívül azt még meg kell jegyezzük, hogy a pergola véd az UV sugarak ellen, de mégsem sötétíti el a teraszt. A keretet beburkoló anyag fényáteresztő képessége 90%-os, ami teljesen ideális még a legmelegebb napokon is. A technikai jellemzők tekintetében a Palram Sierra által piacra dobott pavilonok nagyon erős szerkezettel rendelkeznek, így nem kell attól tartson senki sem, hogy hamar tönkremegy.

A horgonyzott acélelemek erősítik az alumínium szerkezetet, ami remekül ellenáll a penészedésnek és rozsdásodásnak. Az összeszerelés azért megy nagyon gyorsan, mert nem kell különösebb figyelmet fordítani az alapozásra vagy az elemek összeillesztésére. Rendeljen bátran, mert a pergolát kiváló döntés!