Gél lakk díszítés

Rengetegféle variáció van erre a dologra. Ilyenkor minden szakember előveszi a kreativitását. A gél lakk díszítés során, néhány dologra oda kell figyelni, hiszen így tartósabb és szebb lesz a manikűr. Fontos, hogy azokat az elemeket, amelyeket szeretné a körmén látni, a fényzselé felvitele előtt helyezze fel. Olyan anyagokkal érdemes dolgozni, amelyek magas színvonalat képviselnek.

Ahhoz, hogy a manikűr szép legyen, használhat különféle csillámporokat, köveket, gyöngyöket egyaránt. Ezeket a termékeket kombinálva, gyönyörű alkotásokat készíthet. A gél lakk díszítés fiatalabbak és idősebbek kedvence, mert szinte minden korosztály kedveli az efféle mintázatokat.

Ha nem szeretne túl feltűnő mintázatot, akkor a szakemberek az egyszerűbb variációkat fogják javasolni, amelyek elegánsak. Ezekhez használhatnak különféle mintázatú sablonokat. Itt többféle színű termék alkalmazható. A gél lakk díszítés 3 D elemekkel is egyszerűen kivitelezhető. Az interneten számos olyan kelléket találhat, amit igénybe véve, a végeredmény a csodás manikűr lesz.