üveg mosdókagyló
Üveg mosdókagyló

Amikor az ember felújítja a fürdőszobáját, igyekszik praktikus, mutatós és természetesen minőségi termékeket vásárolni hozzá. Odafigyel erre a jó csempe és járólap vásárlásnál, de a szaniter kiválasztásánál is.

Az üveg mosdókagyló napjaink kedvelt és népszerű megoldása arra, hogy a mellékhelyiség valóban stílusossá, különlegessé váljon. Maga a szaniter nagy teherbírású, akár 10 liternyi vizet is képes megtartani. Ráadásul nem karcolódik, nem törik. Az üveg mosdókagyló tisztítása is gyors és eredményes, a kerámiával szemben előnyösebb a használata, hiszen a vízkő sem ül meg rajta, valamint nem rozsdásodik. A magasabb árkategóriába tartozó termék pop-up lefolyóval együtt rendelhető meg a webáruházunkból.

Sőt, mivel minden üveg mosdókagyló más-más színben és formában rendelhető, fontosnak tartottuk, hogy a stílusában megegyező csaptelepet is biztosítsuk a vásárlóinknak. Így ezzel sem kell külön bajlódnia, mert rendeléskor a mosdó szaniterrel együtt érkezik. Vásároljon tőlünk és garantáltan elégedett lesz!