A tekintély és előkelőség főleg belülről sugárzik, ugyanakkor a legtöbb vezető egyéniség ezt a megjelenésével is sugározni szokta. A magabiztos testtartás és a szakáll is tökéletes eszköze ennek. Az A76 borbély szalon szerint rengeteg dologra kell figyelni a szakállnövesztésnél.

Napjainkban kialakult egyfajta trend ezzel kapcsolatban, ugyanakkor sajnos nem mindenki esetében adott a genetika ehhez. Mik lehetnek a befolyásoló tényezők? Nos, ahogyan az előbbiekben szó volt róla, főleg a genetikai adottságok határozzák meg, hogy kinek mennyire dús az arcszőrzete, illetve a bevitt tápanyagok szintén sokat nyomnak a latban. A híres emberek, mint például Charles Darwin, Leonardo da Vinci, Abraham Lincoln és még sokan mások eléggé robosztus szakállal rendelkeztek. A különféle formákat és stílusokat főleg a kor sajátosságai határozták meg, de persze az egyéni szemlélet ugyancsak jelentőségteljes.

Az igaz, hogy némi türelmet és elhivatottságot igényel egy profi arcszőrzet, hiszen elég sok időnek kell eltelnie a megfelelő végeredményhez. Mivel elég sokféle problémával lehet szembenézni útközben, ezért jól jöhet néhány jótanács. Elsősorban ki kell tűzni egy célhosszúságot, továbbá érdemes legalább 30 napig teljesen békén hagyni az arcszőrzetet. Ez idő alatt felléphet viszkető érzés, amit meg lehet szüntetni szakálolajjal és balzsammal. Ezeket rendszeresen szokták felvinni, de ha ebben segítségre van szüksége valakinek az felkereshet igazi szakembereket az A76 csapatát.

Ők azt tanácsolják, hogy fontos az egészséges életmód, a megfelelő mennyiségű alvás, de ez persze a szervezet egészének szintén jót tesz. A megnövesztett arcszőrzet alatti elhalt bőrhámsejtek nehezebben tudnak távozni a szakáll tövéről, ezért a legjobb, ha 100%-os vaddisznósörtéből készült szakállkefét használ az illető.

Ha azt szeretné valaki, hogy gyorsabban növekedjenek a szőrszálak, akkor erre mindenképpen figyeljen oda! A profi tanácsokért ajánlott ellátogatni az a76.hu internetes felületre, ahol tényleg hasznos infókat olvashatnak az érdeklődők.