Az egyre modernebb világunkban, mindenki igyekszik a legtökéletesebb formáját hozni, vagyis a nők körében egyre jobban elterjedtek a különféle szépészeti beavatkozások. A Thesera kezelés neve hallatán, bizonyára sokan elgondolkodnak, hogy miről van szó egészen pontosan. Ennek okán, a következőkben kifejtjük a részleteket. A szóban forgó eljárás egy régebbi technológián alapul, a mai újdonságokkal ötvözve. Mindenekelőtt a kezelendő személy arcbőrét kell alaposan előkészíteni, hiszen így fog a leghatékonyabban beszívódni a felvitt anyag.

A Thesera kezelés során PDG szálak kerülnek a bőrre, amik szinte beleolvadnak a műveletek végére. A hámlasztó hab lesz a második lépés, ahol a megfelelő mennyiségű tejsav, szalicilsav és glikolsav fog egy hármas elegyet képezni. A TDN technikának köszönhetően, az említett természetes anyagok könnyedén beivódnak a bőrfelszín alá. A Thesera kezelés lényegi elemét a PDG szálak adják meg, ugyanis a bőrrel érintkezve, szilárd állapotot vesznek fel, így kialakítva a végleges formájukat. Az eredmény pedig egy szépen feltöltött arc, valamint a finom ráncok is kisimulnak. Ez a kezelés annak ajánlott, aki a kifinomultságot előnyben részesíti, vagyis az esztétikus eredmények híve. A folyamat megközelítőleg 60-70 percet igényel, ami jónak mondható. A Thesera kezelés bármilyen bőrtípushoz ajánlatos, általa a hámréteg erőteljesebb megjelenésű és fiatalosabb lesz. Hatékonyan javítja a bőr tömörségét, feszességét, valamint rugalmasság is elérhető általa. A másik hangsúlyos részt a vérkeringés fokozásra helyezi, ami ugyancsak mérvadó.

Amennyiben ez a folyamat megfelelően működik a szervezetben, akkor a bőr látható öregedése sem fog idő előtt végbemenni. A Theresa kezelés tudja mindazt, ami elvárható egy mai sikeres arckezeléstől, így bátran igénybe vehető. A kipihent arcvonás rövid időn belül már nem pusztán álom lesz, hanem a teljes valóság! A Theresa kezelés az UV-sugárzás okozta károkat is tudja valamelyest csökkenteni, pedig erre tudjuk, hogy nagyon kevés rendszer képes. Talán a legkedvesebb tanácsunk így a végére az, hogy aki mer, az nyer!