Infraszauna
Infraszauna

Mindenkinek kijár legalább egy fél órás pihenő, amikor megfeledkezhet az összes gondról, kikapcsolódhat, ellazulhat. Miért ne tenné ezt Ön is?! A bekapcsolást követően, az infraszauna pár perc múlva már használható, nem kell sokat várakozni rá, míg felmelegszik. Mélyen a bőr alatt fejtik ki hatásukat az infrasugarak, így könnyen és gyorsan szabadulhat meg 300-500 kalóriától és a méreganyagoktól.

Egy könnyed kis pihenés lehet egy jó zenével vagy valami érdekes könyvvel, vagy akár csak a gondolatainkkal, ahol csendben és nyugalomban átgondolhatjuk a dolgainkat. Kialakítását tekintve van 1, 2, 3, vagy 4 személyes infraszauna, helyméretnek és igényeknek megfelelően.

A pihenés mellett több előnye is lehet ezen szerkezetek használatának, például erősíti az immunrendszert, enyhíti a fájdalmakat, oldja a stresszt, szépíti a bőrt és csökkenti a narancsbőrt. Ha van Önnek is egy szabad négyzetmétere valahol a lakásában, és egy ilyen helyen pihenne és méregtelenítene egy szabad félórácskájában, bátran nézelődjön az infraszauna kínálatok között!