Fogorvos 11. kerület
Fogorvos 11. kerület

Fogorvosnak lenni abszolút nem lehet könnyű, így a szakemberek munkáját, idejét és energiáját tisztelettel kell kísérni. Egy fogászatból szakosodott ember rendkívül komplex munkakört lát el, így hiába az átlagos vagy az annál is kevesebb órákból összeálló napi munkaidő, hiszen garantáltan kimerülten ér haza. Mindezek ellenére, bírni kell a strapát, hiszen az igát senki nem képes helyettük húzni. Ami azt illeti, ha valaki rákeres arra, hogy melyik fogorvos 11. kerület érdemli a legkiemelkedőbb díjat, azt valószínűleg az Etele Dental fogja elvinni.

Ebben a lelkiismeretes fogászati rendelőben több személy is dolgozik, akik egytől egyig arra törekednek, hogy helyrehozzák vagy pedig megerősítsék az eddigi jó állapotokat valakinek a szájában. A fogorvos 11. kerületi csapat szintén szerteágazó szolgáltatáskörökre vállalkozik. A www.fogászat11kerület.hu hivatalos honlapon megtekinthető a sokrétű feladat, amelyeket rutinosan képesek orvosolni.

Tulajdonképpen ezek négy különálló kategóriába vannak sorolva, mégpedig: esztétikai fogászat, fogpótlás, szájsebészet és fogszabályozás. Így hát nem csoda, hogy a fogorvos 11. kerület gondozója a fővárosiak kedvencévé vált. A fogászok mind a kisebbekben, mind a felnőttekben igyekeznek bizalmat kelteni, kedves szavakkal elmagyarázni, hogy milyen problémát észlelnek, és hogy mik lennének a helyes lépések a későbbiekben. Továbbá szóba kerül az is, hogy a következő beavatkozásig milyen szabályokat kell betartania a páciensnek.

Az időpont megbeszélése után a betegnek arra kell figyelnie, hogy a fogorvos 11. kerületi kör utasításait kövesse. A kezelés megkezdésével érzéstelenítőt is lehet alkalmazni, ez az ellátandó feladat típusától függ. Aki esetleg még soha nem volt az Etele Dentalnál, azonban szeretne a páciensek köreibe tartozni, annak a +36204056161-es telefonszámot kell tárcsáznia. A recepciós hölgy az ügyfél és a fogorvos számára is megfelelő időpontot fog egyeztetni. Az Etele Dentalban sokan bíznak, így másoknak is érdemes kipróbálniuk.