A gyerekeknek lételemük az állandó mozgás, a játszás, amit egész nap, sőt, este is lefekvés előtt csinálnak. Maximális biztonságot ad nekik a leesésgátlós kiságy, aminek az élei és az oldalai is vastagon be vannak vonva szivaccsal.

Így a délutáni és az esti ugrálás, játék közben sem üthetik meg magukat a kis örökmozgók. A gyerekagybolt.hu netes szaküzletben háromféle méretben kapható leesésgátlós kiságy, van 160×70, 170×80 és 170×90 cm modell. Számtalan szín és mintázat körül válogathatunk, a termékpaletta tartalmaz bordó, bézs, barna, kapucsínó, kék, homok, pasztell, pink, rózsaszín ágyakat.

Vásárolható őzikés, verdás, unikornisos, robotos, cicás, csillagos modell egyaránt, így azt vesszük meg, ami a kicsinknek a legjobban tetszik. Tekintse meg a webáruház felhozatalát és válassza ki azt a fekvőhelyet a gyermekének, amelyik leginkább illik a biztonságos birodalmába! A leesésgátlós kiságy igen tartós, strapabíró jellegű, ezért több éven keresztül tudja majd használni a gyerek. Lepje meg most ősszel, nagytakarítás előtt!