Három különböző színű nyári lábbeli van, aminek minden nő szekrényében ott a helye, függetlenül a kedvenc stílusától, életkorától vagy szakmájától. Melyek ezek? A fekete, a bézs és a fehér szandál, amelyeknek köszönhetően szinte minden alkalomra létrehozhatunk egy klasszikus külsőt, ugyanakkor biztosak lehetünk abban, hogy elegánsan és stílusosan fogunk kinézni.

Bár egyeseknek úgy tűnhet, hogy ezeknek a színeknek nem mindegyike felel meg a ruhatárának, a jelenlegi trendek bebizonyították az ilyen árnyalatok sokoldalúságát.

Alig néhány évvel ezelőtt még kevesen gondoltak arra, hogy fehér szandált vásároljanak. Egészen a közelmúltig a fehér lábbelik inkább olyan stílushoz társultak, amihez a divat iránt elkötelezett lányok szkeptikusan álltak hozzá. Napjainkban viszont ezek számos üzlet kínálatában megtalálhatóak, beleértve a cipom.hu online áruházat is.

Hogy történt ez? Nos, a tervezők nem egyszer bebizonyították, hogy a divatban semmi sem végleges, hogy amit tegnap még a múltnak tartottak, az holnap abszolút slágerré válhat. Ez történt a fehér szandálokkal is.