Gazdaságos megoldás

Megelégelte a fűtésberendezések beszereléséhez és használatához nélkülözhetetlen kusza csövezetek rendszerét, vagy egyszerűen olyak kicsi helyet szeretne kimelegíteni, amibe már nem alkalmazhatóak a hagyományos fűtőtestek?

Az infrapanel vezetékek nélkül, a legapróbb falfelületre is könnyedén felszerelhető és kompakt felépítésének hála a térből sem foglal el számottevő helyet. Gond nélkül alkalmazható a lakásban, nyaralóban, iroda- és üzlethelyiségekben, hála esztétikus külsejének és annak, hogy képes szinte azonnal kimelegíteni a rábízott teret.

Akár a mennyezetre is felszerelhető, tovább takarékoskodva az amúgy is szűk terekben, és a Nap sugaraihoz hasonlóan működő melegítési technikájának köszönhetően pozitív élettani hatásokkal is bír.

Ezek után érthető, hogy egyre többen vásárolnak infrapanelt, hiszen előnyös tulajdonságai magukért beszélnek. A hatékonyság és a technika vívmányának köszönhető korlátlan élettartam is a beszerzés mellett szól, amely alatt szinte ki van zárva a meghibásodás lehetősége.