izomnövelő szerek
Izomnövelő szerek

A Scitec márka az egyik legismertebb a sportolók körében. Minőségi étrend kiegészítőket, fehérjeporokat és funkcionális élelmiszereket gyárt, egy kiegyensúlyozott életmód érdekében. A bodybuilderek és más hivatásos sportolóknak fontos, hogy a vázizomzat erősödjön, ehhez pedig minőségi, gondosan megtervezett és előállított izomnövelő szerek kellenek.

Olyan keverékeket rendelhet most meg a webáruházunkból vagy a győri boltjaink valamelyikéből, amelyek mikronizált kreatint tartalmaznak, valamint olyan ásványi sókat és vitaminokat, amiket a szervezet folyamatosan követel. Az izomnövelő szerek kalcium, kálium és foszfor tartalmának köszönhetően, további jótékony hatással vannak az edzésnek kitett testre.

Az izomnövelő szerek ugyanis nemcsak a szükséges energiamennyiséget biztosítják Önnek, hanem kellenek a normál vérnyomás fenntartásához, az emésztőenzimek megfelelő működéséhez, valamint az immun- és az idegrendszer működéséhez is nélkülözhetetlenek. Kiskorú sportolók esetében a nutricionistával kell előbb egyeztetni.