CSOK a családnak
CSOK a családnak

Családot tervezni nem minden évben áll neki az ember, így teljesen természetes, hogy néhány rendkívüli döntést meg kell hoznunk egy ilyen helyzetben.

Ha máskor nem, ebben az esetben merül fel egy aránylag új fogalom megismerése, ami a CSOK nevet kapta. Ennek az a lényege, hogy lakhatással kapcsolatos beruházások esetén igényelhető, de mindig kell legyen gyerek a családban, lehetőleg minél nagyobb számban, legalábbis a feltételek kedvezőbbek lesznek ilyenkor.

Ami az ingatlant illeti, lehet teljesen újról szó, de akár a régebbinek a bővítése, felújítása is képbe jöhet. Ami a gyerekeket illeti, ők ebben a történetben is főszerepet fognak játszani, mint ahogy a mindennapokban általában.

Amennyiben már megszületett a gyerek, más feltételek vonatkoznak majd a családi kedvezmény kihasználására és akkor is különböznek a lehetőségek, ha még nem létezik az apróság, csak tervben van. A szülők kora szintén a gyerekek születésétől függően kap majd jelentőséget. A CSOK mindenesetre egy izgalmas lehetőség a gyerekes családoknak.