Ez a márkanév egyet jelent a minőséggel a munkaruhák és a védőfelszerelések terén. A Portwest kesztyű modellek mindegyike különleges kialakítást kapott.

Ennek köszönhetően megtalálhatjuk a szükséges változatot az adott feladathoz. Három kategória közül válogathatunk úgy, mint a teljesen, a tenyéren és az ujjbegyen mártott Portwest kesztyű. A teljesen mártott modellekből találhatunk egészen hosszú szárú változatokat is, amelyek szinte az egész alkart eltakarják.

Ez azoknak lehet hasznos, akik vegyszerekkel dolgoznak. A nedvesség és a különféle folyadékok nem hatolnak át az anyagon. A tenyéren mártott kesztyűk a lakatos és kőművesmunkák végzése közben számítanak előnyösnek. Az ujjbegyek védelme is jelentősnek számít a precíziós munkák során.

Az elektromos berendezések összeszerelésekor fontos, hogy az apró alkatrészek ne érintkezzenek közvetlenül a bőrünkkel, mert a szennyeződések kárt tehetnek ezekben. A Portwest kesztyű anyaga nem irritálja a bőrt, jól szellőzik és többféle méretben is elérhető.