Sokan a nyaralás alatt a teljes kikapcsolódást értik, amikor egy kicsit elvonulhatnak a világ elől. Ezt kínálja minden kedves vendégének a fonyódi szállás. A Sunset Resort hazánk első, a Balatonnál elhelyezkedő félautomatizált apartmanháza, amelyik a magányra, intim szférára vágyó embereknek maximálisan teljesíti az igényeit.

Mindezt úgy éri el a fonyódi szállás, hogy minimálisra csökkentette a vendégek személyzettel történő kommunikációját és érintkezését. Ezért biztos lehet benne mindenki, hogy zavartalan lesz a nyaralása. A foglalástól kezdve egészen a kijelentkezésig, a vendégek egy okostelefonnal mindent el tudnak intézni, ezért nem kell leállni beszélgetni a személyzettel. A fonyódi szállás a legfontosabbnak az itt megszálló személyek felhőtlen pihenését tartja. A személyes tér mindig tiszteletben van tartva.

A közös területek, úgy mint a kert, a strand és a napozóstég használatakor az emberek biztosan nem fognak találkozni a zsúfoltság kellemetlen érzésével. A kert végéből nyíló hatalmas méretű stég lehetővé teszi, hogy 2 perc alatt a Balaton vízéhez érhessen a vendég.