Archive for the ‘Miss World’ Category

Megrendezésre kerül a Design Terminál ösztöndíjprogramja

Startup program

Startup program

Úgy tűnik egyre nagyobb sikernek örvend ez a nemzetközi rendezvény, ahol számos ország összemérheti a kreativitását az oktatással, egészséggel, sporttal, technológiai és városfejlesztéssel kapcsolatos kérdésekben. A Design Terminal startup ösztöndíjprogram remek lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék megváltoztatni az ötleteikkel a világot, de eddig még nem kaptak rá lehetőséget, hogy az elméletet átvigyék a gyakorlatba.

A tét nagy, hiszen a startup vállalkozásokat a Design Terminal startup ösztöndíjprogram segít fellendíteni. Országonként a 4 legjobb pályázó különleges díjban részesül, ami 10 napos intenzív budapesti mentorprogramban, továbbá 8 napos visegrádi tanulmányútban teljesedik ki. Ez idő alatt a Design Terminal startup ösztöndíjprogram résztvevői hasznos tudást és tapasztalatot szerezhetnek, amelyek alapján fejleszthetik a vállalati modellt, illetve a cégen belüli kommunikációt.

(tovább…)

Kerékpár táska a szükséges kiegészítő

A kerékpár táska nagyon hasznos

A kerékpár táska nagyon hasznos

Rengetegen szeretnek biciklizni, hiszen ez egy jó szórakozás, kellemes kikapcsolódás, akár egyedül indulunk útnak, akár társaságban. Szükség van azonban a megfelelő kiegészítőkre is ahhoz, hogy zökkenőmentesen folyjon le az út minden pillanata. A kerékpár táska például fontos, de szerencsére ma már könnyedén be lehet szerezni. Az agardikerekpar.hu oldalon rengeteg típus közül lehet választani, így mindenki felfedezheti azt, amire szüksége van. Ott vannak a válltáskák, a váz-, a nyereg-, a csomagtartóra szerelhető, a kormány-, valamint a hátitáskák is, ezek mindegyike kifejezetten biciklik számára lett kifejlesztve.

 

(tovább…)

Nem defekttűrő Uniroyal nyárigumi

gumiabroncsakciok.hu

gumiabroncsakciok.hu

Biztosan minden autós találkozott már a „Run Flat” kifejezéssel élete során. Ez magyarul azt jelenti, hogy defekttűrő abroncsról van szó. A webáruházakban egyre többször jelennek meg a defekttűrő gumiabroncsok. Murphy törvénye szerint, a defekt a legrosszabbkor jön. Ez teljesen igaz, ha siet valahová az ember és egyszer csak meghallja a szörnyű hangot az abroncsok felől. Az Uniroyal nyárigumi a gumiabroncsakciok.hu weboldalon nem defekttűrő kivitelben érhető el. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a hagyományos “Run Flat” technológia nélkül készült abroncsok rosszabbak lennének, hiszen nem erről van szó. (tovább…)

A keménységgel szemben vízlágyító kell!

Vízlágyító

Vízlágyító

A vizek tisztasága mellett nagyon fontos még, hogy mennyire lágy, vagy kemény. Régióktól függ, hogy milyen a víz, hiszen egy országon belül lehet több helyen is különböző keménységű. Ilyen felméréseket minden városháza készít és ott lehet érdeklődni, hogy szükség van-e vízlágyítóra vagy sem. A vízlágyító jelentős fontossága megmutatkozik, főleg a háztartásokban, de az iparban is, ahol nagymennyiségű vizet használnak fel. A vízkő elég barátságtalanul bánik mindennel, amivel kapcsolatba lép, mint például a mosó- és mosogatógépek, a különböző vízszűrő berendezések, amelyek tönkre is mehetnek általuk. (tovább…)

Prospektus és könyvnyomtatás kedvező ajánlatokban

Prospektus készítés

Prospektus készítés

A vállalatok gyakran készítenek olyan dokumentumokat, amelyekben reklámozni tudják a szolgáltatásaikat, termékeiket. A színes és egyedi prospektus készítésben otthon vagyunk, így érdemes megtekinteni az ajánlatokat. Szakembereink kiváló munkát végeznek a prospektusok elkészítésekor, így minőségi dokumentumokat nyújtanak át az ügyfeleknek. A prospektusok elkészítésekor különféle papírminőségek, méretek közül válogathatnak az ügyfelek, továbbá kiválaszthatják a papír színét, valamint a nyomtatási technológiát is. A prospektusok elkészíthetőek minimalista és luxus kivitelben is. A színes és egyedi prospektus készítésben otthon vagyunk, ezért nem okozunk csalódást az ügyfeleink számára. (tovább…)

Emlékezetes Miss World Hungary díjátadás

Dobó Ágnes- Miss World Hungary 2010

Dobó Ágnes- Miss World Hungary 2010

A nők szeretik, hogyha elismerik szépségüket és ezt ki is fejezik nekik. Éppen ezért is lettek annyira gyakori manapság a különböző szépségversenyek. A lányok elindulnak rajtuk, egy nyer, nagyon boldog, és a többiek csalódottan távoznak a helyszínről. Gondoljon bele viszont abba, hogy ott áll a siker szélén, de valaki másnak mondják ki a nevét az Öné helyett, az a másik viszont azt mondja, hogy nem fogadja el az elismerést és a koronát, lemond róla az Ön javára. Ön szerint létezik ilyen? Bizony volt ilyen a Miss World Hungary díjátadás történetében, amikor Kocsis Korina nem volt hajlandó átvenni a neki járó Miss Intercontinental díjat. Ez a történet nem is olyan régi, talán még mindenki emlékszik rá, hiszen a legutolsó díjátadáskor történt ez. (tovább…)

Miss World Hungary

Miss World Hungary 2007

Miss World Hungary 2007

Egy kislány első útja a tükörhöz vezet. Talán vicces lehet ez a mondat, de hogyha megfigyeljük, akkor észrevehetjük azt, hogy már a legkisebb kislányokban is meg van az, hogy szépek szeretnek lenni, sőt, a legszebbek szeretnek lenni, mondjuk a kis baráti körükben. Ahogy nőnek ezek a kislányok, úgy egyre jobban nő bennük az a vágy, hogy szépnek lássák őket, olyannyira, hogy többen versenyekre is elmennek. Hazánkban újra és újra lehetősége van a lányoknak arra, hogy megmérettessék magukat a helyi versenyeken, majd a végső megmérettetésen a Miss World Hungary-n. Bizony nem kis lehetőség ez a lányok számára. A Miss World, a világ legismertebb és legszínvonalasabb szépségversenye, ami több mint 140 országban van jelen. (tovább…)

A szépség belülről fakad?

Miss World 2008

Miss World 2008

Mindenki szép a maga módján- mondják ezt olyan gyakran, mégis olykor-olykor, mintha versenyeznénk egyikkel, vagy a másikkal, hogy én bizony szebb vagyok nálad. Persze ez a gyermekekre jellemző inkább, az ilyesmit felnőttkorban már nem mondjuk ki. Sőt, magunkat teljesen ki is hagyjuk a rangsorolásból akkor, amikor a szépségről beszélünk. Vannak, akik komolyabban űzik ezt a “sportot”, ha lehet így mondani és részt vesznek a különböző szépségversenyeken. Többféle szépségversenyt rendeznek manapság. Vannak városok szintjén megrendezett szépségversenyek, vannak községek, megyék szintjén megszervezett szépségversenyek, sőt, országos és nemzetközi szépségversenyek is vannak. A Miss World nemzetközi szépségverseny, amit 1951-ben a brit Eric Morley szervezett meg először. Ő volt a Miss World Organization alapítója és a halála után a felesége lett az elnök. Jelenleg Megan Young e cím birtokosa. (tovább…)

Miss Universe 2011 – Lipcsei Betta bemutatkozója

A Szépségkirálynő nyertesei ma reggel a Mokkában meséltek élményeikről és terveikről

Forrás: www.tv2.hu