Archive for the ‘Egészség’ Category

Seatone zöldkagyló kapszula – minőség és hatékonyság

Seatone zöldkagyló

Seatone zöldkagyló

Természetesen nemcsak időskorban vagy meglévő mozgásszervi probléma esetén szükséges támogatni az ízületeinket, csontjainkat, izmainkat. A Seatone zöldkagyló kapszula már serdülőkorban, erőteljes fizikai igénybevétel és aktív sportolás esetén is nélkülözhetetlen védelmet biztosít. Ez az Új-zélandi zöldkagyló kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő a világon elsőként került forgalomba az 1970-es években és sikere azóta is töretlen.
(tovább…)

Tudtad, hogy az Aviva torna gyakorlatok több előnnyel is járhatnak?

Ismerje meg az Aviva módszert a https://valtozasmuhely.hu/ oldalról!

Ismerje meg az Aviva módszert a https://valtozasmuhely.hu/ oldalról!

Az emberi test mozgásra lett teremtve, viszont erről gyakran megfeledkezünk és csak akkor döbbenünk rá, hogy milyen keveset mozgunk, amikor valamelyik szervünk meghibásodik. Ezen az oldalon elolvashatod, hogy milyen előnyökkel járhatnak az Aviva torna gyakorlatok: https://valtozasmuhely.hu/. Természetesen mindeninek ajánlott ilyen gyakorlatokat végeznie, hiszen egyáltalán nem ártanak, azonban kimondottan azoknak ajánlott az Aviva torna, akik pajzsmirigyproblémákkal küszködnek vagy a nemi hormonon-háztartásukban lépett fel valamilyen zavar, ami kihat a szexuális életükre, sőt, a fogamzást teszi lehetetlenné.

Hogyan segít a fent felsorolt problémák helyreállításában az Aviva tornagyakorlatok végzése? Lényegében nagyon egyszerűen. Ezek a gyakorlatok oly módon lettek kiválogatva, hogy azokat a testrészeket és szerveket mozgassák meg, amelyek elősegítik a pajzsmirigy, illetve a nemi hormonokat termelő mirigyek aktivitását. (tovább…)