Archive for the ‘Egészség’ Category

Enyhíthető a fájdalom a Seatone zöldkagylóval

Seatone zöldkagyló

Seatone zöldkagyló

Napjainkban rengeteg a mozgáshiányos ember a munkahely jellegéből kifolyólag vagy pedig egyszerűen lustaságból, egészségtelen életvitel és táplálkozás miatt. Az ilyen és ehhez hasonló életmód előbb vagy utóbb mozgásszervi megbetegedésekhez vezethet, különféle ízületi bántalmakhoz. A Seatone zöldkagyló kapszula képes elejét venni a fájdalomnak. Porckopás és ízületi gyulladások megelőzésére, enyhítésére egyaránt alkalmazható.
(tovább…)

Kezelje megfelelően a Hashimoto kór tüneteit!

Dr. Bérczy Judit

Dr. Bérczy Judit

Amennyiben valamilyen egészségügyi panasza van, akkor minél hamarabb érdemes szakértő orvoshoz fordulni. A pajzsmiriggyel kapcsolatban mindig számíthat dr. Bérczy Judit hasznos tanácsaira, akinek az orvoslása holisztikus szemléletű. Több évnyi tapasztalattal rendelkezik, ezért nyugodt lehet a kezelés felől. Sőt, ajánlott ellátogatni a pajzsmirigydoktor.hu honlapra, ahol részletesebben is olvashat dr. Bérczy Juditról, valamint a módszereiről. Megtudhatja, hogy milyen élethelyzetekben alakulnak ki a tünetek, amelyekkel az endokrinológushoz kell fordulni. Azt meg kell hagyni, hogy a pajzsmirigy roppantul érzékeny szerv és még véletlenül sem szabad félvállról venni a tüneteket.

A lehető legkomolyabban kell hozzáállni, hiszen nagyban megnehezítheti az életét, amennyiben nem fordít rá figyelmet. Az említett honlapon még a dr. Bérczy Judit által megírt cikkeket is elolvashatja. Ezáltal hasznos tanácsok birtokába juthat, de természetesen mindenképpen javasolt a konzultáció. Ezt követően pedig képes lesz a megfelelő kezelést felírni a szakorvos, így az rögtön megkezdődhet. (tovább…)

Hatékony izomnövelő szerek egy helyen

izomnövelő szerek

Izomnövelő szerek

A Scitec márka az egyik legismertebb a sportolók körében. Minőségi étrend kiegészítőket, fehérjeporokat és funkcionális élelmiszereket gyárt, egy kiegyensúlyozott életmód érdekében. A bodybuilderek és más hivatásos sportolóknak fontos, hogy a vázizomzat erősödjön, ehhez pedig minőségi, gondosan megtervezett és előállított izomnövelő szerek kellenek. (tovább…)

Érdekes írások a myo inositol vélemények

myo inosito

myo inosito

Gyakori betegség az inzulinrezisztencia, Magyarországon is egyre több ember életét érinti negatívan. Amikor valakit diagnosztizálnak ezzel, sokan felteszik a kérdést, az inzulinrezisztencia gyógyítható? Nos, örömhír, hogy már van egy kiút, a komplex életmódváltás 4+8=12 pillére. Így pedig természetes módon, akár gyógyszerek nélkül is lehetségessé válik az inzulinrezisztencia kezelése. Viszont ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy az életmódváltás és az egészségének a megőrzése átkerül a betegek kezébe. De lássuk, mi az életmódváltás 4+8=12 pillére! Először is inzulinrezisztencia étrend, edzés, gyógyszer, a lelki okok, stressz-csökkentés, alvásrendezés, bélflóra helyreállítása, mitokondriumok rendezése, a máj étrendi tehermentesítése. De idetartozik az immunrendszer étrendi és kémiai tehermentesítése is, a személyiségtípus korrekciója, valamint a meridiánrendszer tehermentesítése. Gyakorlatilag az inzulinrezisztencia gyógyítható ily módon. Az érintettek beiratkozhatnak az Életmódváltó Kurzusra, amit dr. Benkő Éva tart. (tovább…)

Seatone zöldkagyló kapszula – minőség és hatékonyság

Seatone zöldkagyló

Seatone zöldkagyló

Természetesen nemcsak időskorban vagy meglévő mozgásszervi probléma esetén szükséges támogatni az ízületeinket, csontjainkat, izmainkat. A Seatone zöldkagyló kapszula már serdülőkorban, erőteljes fizikai igénybevétel és aktív sportolás esetén is nélkülözhetetlen védelmet biztosít. Ez az Új-zélandi zöldkagyló kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő a világon elsőként került forgalomba az 1970-es években és sikere azóta is töretlen.
(tovább…)

Tudtad, hogy az Aviva torna gyakorlatok több előnnyel is járhatnak?

Ismerje meg az Aviva módszert a https://valtozasmuhely.hu/ oldalról!

Ismerje meg az Aviva módszert a https://valtozasmuhely.hu/ oldalról!

Az emberi test mozgásra lett teremtve, viszont erről gyakran megfeledkezünk és csak akkor döbbenünk rá, hogy milyen keveset mozgunk, amikor valamelyik szervünk meghibásodik. Ezen az oldalon elolvashatod, hogy milyen előnyökkel járhatnak az Aviva torna gyakorlatok: https://valtozasmuhely.hu/. Természetesen mindeninek ajánlott ilyen gyakorlatokat végeznie, hiszen egyáltalán nem ártanak, azonban kimondottan azoknak ajánlott az Aviva torna, akik pajzsmirigyproblémákkal küszködnek vagy a nemi hormonon-háztartásukban lépett fel valamilyen zavar, ami kihat a szexuális életükre, sőt, a fogamzást teszi lehetetlenné.

Hogyan segít a fent felsorolt problémák helyreállításában az Aviva tornagyakorlatok végzése? Lényegében nagyon egyszerűen. Ezek a gyakorlatok oly módon lettek kiválogatva, hogy azokat a testrészeket és szerveket mozgassák meg, amelyek elősegítik a pajzsmirigy, illetve a nemi hormonokat termelő mirigyek aktivitását. (tovább…)