Archive for the ‘Egészség’ Category

Tegyük próbára a csiganyál krémet!

csiganyál krém

Csiganyál krém

Szervezetünk napi szinten ki van téve nagyon komoly kihívásoknak. Ennek eredménye, hogy gyorsan megöregszik és elhasználódik. A jelek legelőször a bőrön mutatkoznak meg, gyakran mély ráncok formájában. Tehetünk ezek ellen bármit is? Szerencsére igen, a csiganyál krém rendszeres használatával. Ez a készítmény fantasztikus hatást garantál, amit megéri kiaknázni. (tovább…)

Gyorsan dolgozik a víztisztító

víztisztító

Víztisztító

Az emberek nagy többsége nem iszik elég vizet. Aki mégis, az gyakran a palackozott változatok felé nyúl, amelyek olykor nem kielégítő paraméterekkel rendelkeznek a legfrissebb kutatások szerint. Pontosan ezért előnyös a minőségi víztisztító jelenléte, ami segít a csapból érkező folyadékot megfelelő állapotba hozni. (tovább…)

Online is megrendelhető a fűszerkeverék

fűszerkeverék

Fűszerkeverék

Ha allergénektől mentes ételízesítőket vásárolna, de a bevásárlóközpontok polcain nem talál az ízlés-világának megfelelő csomagokat, böngéssze át a Szafi Reform weboldalát, ahol teljes egészében gluténmentes egyvelegekkel találkozhat! A fűszerkeverék jelenléte elengedhetetlen a konyhában, de nem mindegy, hogy milyen alapanyagokat tartalmazó pakk kerül a kamrába. (tovább…)

Fog implantátum helyett fogápolás

A fogak fájdalommentes pótlása

A fogak fájdalommentes pótlása

Tetszik vagy sem, de az tény, hogy hazánkban a fogápolást sokan hanyagolják. Már az is problémákhoz vezethet, ha az illető nem tudja miként kell fogat mosni vagy nem fordít rá elég időt.

Egy napi rutinnak tekinti, amin minél gyorsabban igyekszik átesni, már csak azért is, hogy ne érje szó a ház elejét ezzel kapcsolatban. A helytelen fogápolás nyomai egy idő után mindenképp megmutatkoznak. Egy tönkrement fog ezután csak híddal vagy fog implantátum beépítésével pótolható.

(tovább…)

Greffe de cheveux en Hongrie 10 éves garanciát ígér

Greffe de cheveux en Hongrie

Greffe de cheveux en Hongrie

Zavarja a hajhullás? Miért tűrné tovább a kopaszodással járó kellemetlenségeket, amikor a méltán híres Greffe de cheveux en Hongrie most Magyarország területén is nagy segítségére lehet a kétségbeesett és önbizalomhiánnyal küzdő embereknek?

A modern és innovatív technológiának hála, az eljárás során a dúsabb hajkoronára vágyó páciensek nem tapasztalnak fájdalmat, de szerencsére a hegesedéstől sem kell tartania senkinek a szolgáltatás igénybe vételekor. (tovább…)

A goji bogyót a kisgyerekeknek is érdemes adni

Goji bogyó com

Goji bogyó com

A csoda-élelmiszer néven is ismert licyum barbarrum vagy goji bogyó, egyre több embernek segít az egészsége megőrzésében. A goji ital vagy a goji berry a goji bogyó com internetes felületről szerezhető be. A goji bogyó fogyasztása már eléggé régre nyúlik vissza, ugyanis a Tibetben és Kínában élő szerzetesek, akik a magasabb hegyekben töltötték életük jelentős részét, már ettek ebből a természetben megtalálható gyümölcsből, aminek az lett az eredménye, hogy sokkal hosszabb ideig éltek, mint a társaik, akik viszont nem fogyasztottak belőle.
(tovább…)

Enyhíthető a fájdalom a Seatone zöldkagylóval

Seatone zöldkagyló

Seatone zöldkagyló

Napjainkban rengeteg a mozgáshiányos ember a munkahely jellegéből kifolyólag vagy pedig egyszerűen lustaságból, egészségtelen életvitel és táplálkozás miatt. Az ilyen és ehhez hasonló életmód előbb vagy utóbb mozgásszervi megbetegedésekhez vezethet, különféle ízületi bántalmakhoz. A Seatone zöldkagyló kapszula képes elejét venni a fájdalomnak. Porckopás és ízületi gyulladások megelőzésére, enyhítésére egyaránt alkalmazható.
(tovább…)

Kezelje megfelelően a Hashimoto kór tüneteit!

Dr. Bérczy Judit

Dr. Bérczy Judit

Amennyiben valamilyen egészségügyi panasza van, akkor minél hamarabb érdemes szakértő orvoshoz fordulni. A pajzsmiriggyel kapcsolatban mindig számíthat dr. Bérczy Judit hasznos tanácsaira, akinek az orvoslása holisztikus szemléletű. Több évnyi tapasztalattal rendelkezik, ezért nyugodt lehet a kezelés felől. Sőt, ajánlott ellátogatni a pajzsmirigydoktor.hu honlapra, ahol részletesebben is olvashat dr. Bérczy Juditról, valamint a módszereiről. Megtudhatja, hogy milyen élethelyzetekben alakulnak ki a tünetek, amelyekkel az endokrinológushoz kell fordulni. Azt meg kell hagyni, hogy a pajzsmirigy roppantul érzékeny szerv és még véletlenül sem szabad félvállról venni a tüneteket.

A lehető legkomolyabban kell hozzáállni, hiszen nagyban megnehezítheti az életét, amennyiben nem fordít rá figyelmet. Az említett honlapon még a dr. Bérczy Judit által megírt cikkeket is elolvashatja. Ezáltal hasznos tanácsok birtokába juthat, de természetesen mindenképpen javasolt a konzultáció. Ezt követően pedig képes lesz a megfelelő kezelést felírni a szakorvos, így az rögtön megkezdődhet. (tovább…)

Hatékony izomnövelő szerek egy helyen

izomnövelő szerek

Izomnövelő szerek

A Scitec márka az egyik legismertebb a sportolók körében. Minőségi étrend kiegészítőket, fehérjeporokat és funkcionális élelmiszereket gyárt, egy kiegyensúlyozott életmód érdekében. A bodybuilderek és más hivatásos sportolóknak fontos, hogy a vázizomzat erősödjön, ehhez pedig minőségi, gondosan megtervezett és előállított izomnövelő szerek kellenek. (tovább…)

Érdekes írások a myo inositol vélemények

myo inosito

myo inosito

Gyakori betegség az inzulinrezisztencia, Magyarországon is egyre több ember életét érinti negatívan. Amikor valakit diagnosztizálnak ezzel, sokan felteszik a kérdést, az inzulinrezisztencia gyógyítható? Nos, örömhír, hogy már van egy kiút, a komplex életmódváltás 4+8=12 pillére. Így pedig természetes módon, akár gyógyszerek nélkül is lehetségessé válik az inzulinrezisztencia kezelése. Viszont ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy az életmódváltás és az egészségének a megőrzése átkerül a betegek kezébe. De lássuk, mi az életmódváltás 4+8=12 pillére! Először is inzulinrezisztencia étrend, edzés, gyógyszer, a lelki okok, stressz-csökkentés, alvásrendezés, bélflóra helyreállítása, mitokondriumok rendezése, a máj étrendi tehermentesítése. De idetartozik az immunrendszer étrendi és kémiai tehermentesítése is, a személyiségtípus korrekciója, valamint a meridiánrendszer tehermentesítése. Gyakorlatilag az inzulinrezisztencia gyógyítható ily módon. Az érintettek beiratkozhatnak az Életmódváltó Kurzusra, amit dr. Benkő Éva tart. (tovább…)