Archive for the ‘Autók’ Category

Az autósampon nem hiányozhat a készletből

Hatékony autósampon

Vannak olyan gépjármű ápolási termékek, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak a raktárkészletből. Jogosan gondol ilyenkor mindenki az autósampon produktumra, amelyik valóban az egyik leglényegesebb szer.

Ezzel még azok is rendelkeznek, akik különösen nagy figyelmet nem fordítanak arra, hogy a verda mindig ápolt és esztétikus legyen. Az ilyen személyek általában furcsán néznek azokra, akik valóban nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a méltán szeretett verda a lehető legjobb állapotban legyen, kívül és belül egyaránt. (tovább…)

Utólag felszerelhető felépítmény alkatrészek

Felépítmény alkatrészek

Még van néhány hét, amíg végleg beköszönt a rossz idő, és már nem igazán éri meg kimozdulni otthonról. Használjuk ki a lehetőséget, és induljunk neki a természetnek! Mielőtt azonban ezt tennénk, a felépítmény alkatrészek kerüljenek a helyükre, hogy megkönnyítsék az utazást. Megesik, hogy olyan jó ajánlatot kapunk egy platós terepjáróra, amit nem lehet visszautasítani, még akkor sem, ha valójában fedett rakterűre vágytunk. (tovább…)

Szélvédő fóliázás a biztonságos vezetésért

Szélvédő fóliázás

A megelőzésre fordított erőfeszítés mindig megéri a befektetést, hiszen rengeteg balesetet lehet így elkerülni. Nincs ez másként a vezetéssel sem. A szélvédő fóliázás remek módja annak, hogy megvédje az autóját a károsodásoktól, sőt, az időjárás viszontagságaitól is, hiszen elég egy jégeső is a bajhoz. (tovább…)

Autó lámpabúra polírozás a jobb láthatóságért

Autó lámpabúra polírozás

Alapjában véve mindenki vigyáz a saját autójára, hiszen nem egy olcsó holmiról van szó. Mégis sokszor előfordulhatnak olyan balesetek, amelyek a kocsitulajdonos hibáján kívül történtek, mint például egy kavicsfelverődés a szélvédőn. Amennyiben nem cselekszik időben a károsult, úgy komoly gondokat tud okozni ez az ártalmatlannak tűnő esemény, és olyankor már csakis az autóüveg csere segíthet a problémán. Az autouvegek.hu internetes oldalon minden szükséges információ megtalálható a témával kapcsolatban.

Az autóüveg csere nem kerül semmibe, amennyiben az adott jármű Casco biztosítás alatt állt, mert ebben az esetben minden költséget a biztosító cég térít meg. Egyébként az árak mindig egyediek, autótípustól függnek, általában munkadíjra tízezer forintnál többet nem kell kalkulálni, az autóüvegek pedig igen kedvezményes áron kaphatók, akár gyári, akár minőségi univerzális szélvédő is kerül a régi helyére. (tovább…)

Kitűnő Continental nyárigumi modellek

Kitűnő abroncsok a Gumiwebshopban

Kitűnő abroncsok a Gumiwebshopban

A német termékekre mindig is a profizmus, a precizitás és a megbízhatóság volt jellemző. Nincs ez máshogy a Continental nyárigumi modelljei esetében sem, melyek hatalmas választékban megvásárolhatók a gumiwebshop.hu weboldalon található webáruházban.

Itt bárki megtalálja a személygépjárművére megfelelő gumiabroncsokat, ugyanis minden méretben rendelkezésre állnak az abroncsok. A Continental nyárigumi modelljeire jellemző még a jó tapadás és az alacsony gördülési ellenállás. (tovább…)

Kleber nyári gumi teherautókhoz

Kleber nyári gumi

Kleber nyári gumi

Amennyiben a hazánkban megtalálható utak felszíne sima lenne, az abroncs nem tapadna rá megfelelően. Ebből következően több lenne a baleset és a kicsúszás az utakról. A Kleber nyári gumi ideális a kisteherautók és a személygépjárműk esetén is. A Kleber garantálja a minőséget. Minden Kleber abroncsot a megbízhatóság és a tartósság jellemez. A felsőkategóriába tartozó gépjárműk tökéletes kiegészítője lehet a Kleber autógumi. Az abroncsok felületének mintázatának két esete van. Az egyik a kapaszkodó mintázat, a másik pedig a folyondáros minta. (tovább…)

Választékos nyári gumi kínálat

Nyári gumi

Nyári gumi

Lassan az autótulajdonosoknak elő kell venniük a nyári gumiabroncsokat és el kell végezniük a cserét, mivel rövidesen beáll a 7 fok feletti állandó hőmérséklet és a téli gumik használata már nem lesznek alkalmasak erre az évszakra. Sokan nem veszik komolyan a gumicsere fontosságát, de tudniuk kell nekik is, hogy igen nagy különbségek vannak a téli és nyári gumik anyaga és tulajdonságai között. Ezért javasoljuk az évszaknak megfelelő gumik használatát. A nyári gumi olyan anyagból készül, ami kitűnően tapad mind a száraz, mind a nedves úttesthez. (tovább…)

Közeledik a tavasz: nyári gumik

Nyári gumik

Nyári gumik

A melegebb időjárás közeledtével minden autótulajdonosnak le kell cserélnie a téli abroncsokat, pontosabban inkább javasolt. Nem kötelező mindenképpen az évszaknak megfelelő gumikat használni, azonban a biztonság érdekében erősen javasolt. A nyári időszakban az aszfalt nagyon forró, amihez egy télen használt abroncs nem tud megfelelően tapadni. A nyári gumik mintázati kialakítása, a gumi anyaga mind azt szolgálja, hogy a felforrósodott felületen is megfelelő tapadást biztosítson az abroncs. (tovább…)

Chevrolet Camaro, igazi elegancia

Az Ön érdeklődését is igencsak foglalkoztatja az autók világa, ebből kifolyólag az általa közkedvelt márkákról mindent tudni szeretne? Amennyiben a csodálatos megjelenésű Chevrolet

Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro

Camaro felkeltette az érdeklődését, kalandozzon el velünk weboldalunkon! Itt olvashat ennek megjelenéséről, történelméről, amely szinte makulátlanul ívelt felfelé az utóbbi évtizedekben, ezzel mély nyomot hagyva a társadalomban is. (tovább…)